Samleje efter spiral sex in holbæk

samleje efter spiral sex in holbæk

En spiral er et lille plastikskelet, der indeholder hormon eller er omviklet med kobbertråd. Tre måneder efter, du har fået lagt spiralen. Det er helt normalt, og småblødning kan vare op til to uger efter. Det skal lige siges at jeg da jeg gik på efterskole var sammen med en lebbe det var faktisk dejligt men det holdte bare ikke har også været sammen med en hel masse drenge men det er som om når. En spiral ligger som et lille anker inde i livmoren. Så man kan bruge spiral uanset om man har gennemgået en graviditet eller.

Samleje efter: Samleje efter spiral sex in holbæk

Fem til seks måneder, kan du få den fjernet igen. Vi er meget ivrige efter at komme til at søge og sigtning sex videoer Smerter under samleje beautician holbæk, så kan Du være beruset fra synet af brændende videoer på Din mobil-telefoner og bærbare computere. I de tilfælde skal spiralen fjernes. Ømhed er helt normalt, du kan være øm i underlivet dagene efter, du har fået lagt spiralen. samleje efter spiral sex in holbæk

Samleje efter spiral sex in holbæk - Fremstille samleje efter

Det kan virke lidt ubehageligt. Hvordan føles det at få lagt en spiral? Lægen vaginalskanner efter spiralen er lagt for at sikre, at spiralen sidder præcis, hvor den skal i livmoderen. Måske føler du dig sårbar, når du skal have foretaget den gynækologiske undersøgelse.

Om samleje efter spiral sex in holbæk

Se alle indlæg af samleje efter spiral sex in holbæk →

En kommentar til “Samleje efter spiral sex in holbæk”

  1. Hold dette websted yderst. Samleje efter spiral sex. Den høje kvalitet af.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *