Tantra massage i jylland massagepiger dk

tantra massage i jylland massagepiger dk

Det giver dig mulighed for på egen krop at opdage at nydelse intet har med din øvepartners alder at gøreheller ikke med dennes størrelse, tykkelse eller anden visuelle fremtræden. Juni giver JEG EN extra gratis tantramassagin NYE tantrahule SÅ DU betaler FOR TO OG FÅR TRE og det gælder mænd som kvinder. Og det er dejligt! Alle spørgsmål er velkommen. Tantriske forløb er for dig som vil videre med din personlige udvikling, for dig som sidder fast, for dig som længes efter mere liv, for dig som savner sex og for alle Jer andre klik HER At arbejde med fortidens traumer Kvindens natur er at elske. Hvis du allerede nu vil se hvad efteråret byder på af kurser kan du i starten af maj klikke. August, 2017, thai i Rønde, syddjurs. Der indføres Early Bird priser hvilket betyder at hvis du/I betaler mere end en måned inden kurset starter er der 10 rabat på prisen. Tilmelding: sms til Info: Ring Jeg har opdateret min kursuskalender for 2018 Klik HER og find mine kurser og workshops.

Tantra Massage, københavn: Tantra massage i jylland massagepiger dk

Der er nogen som er helt nye i tantrasammenhæng og andre som har prøvet meget. Marts, 2013, polly af hhen, torsdag klokken 11:32, polly/Ploy Aalborg af hhen,. Jeg glæder mig så meget til at modtage dig som er blandt mine første gæster her i disse nye helt nye rammer. Farlige thai milf Sønderborg af deerhunter,. Nogen vælger at deltage igen og igen, for man kan blive ved i sig selv at opdage nyt, for deltagerne og erfaringer skifter. tantra massage i jylland massagepiger dk tantra massage i jylland massagepiger dk

Tantra massage i jylland massagepiger dk - Anmeldelser

April, siam thai massage af, knud,. Og når du for fremtiden melder dig er der varm fællesmad med i prisen. Prisen er kr 250/30 minutter og 500kr/time. For dejligt og meningsfuldt bliver det når en gruppe på et kursus kan blive sammen under hele kurset og socialisere og nyde den intimitet og åbenhed som udfoldes på kurserne. Der er gode muligheder for at øve sig i at sætte grænser som føles naturlige og der vil være mange mulighederfor at sætte ord på din læring og indsigter.

Om tantra massage i jylland massagepiger dk

Se alle indlæg af tantra massage i jylland massagepiger dk →

En kommentar til “Tantra massage i jylland massagepiger dk”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *